Opis forum
Nowy użytkownik
Witam, w czwartek wypada już 31 marca. wiec wypadałoby się zebrać z legitymacjami i zanieść do podbicia zwłaszcza, że to jedyny tak naprawdę dzień kiedy w godzinach otwarcia dziekanatu mamy zajęcia. Z racji tego, że z Fruzińskiej nie ma zajęć tylko konsultacje więc myślę, że przed wykładem z Greinertem można zebrać legitki i zanieść do podbicia bo trzeba kupić bilety miesięczne )
Nowy użytkownik
Joł
Ja idę na konsultacje do Fruzińskiej czy jak ona tam ma. Na wykład do greinerta nie idę Chętnie podrzucę do podbicia legitkę swoją, i jeszcze dwóch osób;P
Nowy użytkownik
a nie musi byc czasem tak ze cala grupa razem musi oddac legitki?
Nowy użytkownik
no dokladnie tak musi byc. dlatego jest to problemowe, bo w tym tygodniu jedynie w piatek jestesmy wszyscy w porannych godzinach a w piatek dziekanat zamkniety;/ i dupa
Nowy użytkownik
to nie dobrze bo ja nie moge byc wczesniej jak o 11;40 na UZ a podbita legitke musze miec dzisiaj bo z niewazna nie moge jezdzic busem;/
Nowy użytkownik
Nie wszyscy też się zapisali chyba na to forum i cięzko się dogadać....;/ w sensie umówić
Nowy użytkownik
No dobra;) to musimy się jakoś zgrać
nie wiem może w niedzielę sprowalibyście się ze mna jakoś umówić abym zebrała wszystkie legitki i w poniedzialek bym je dała do sekretariatu.
Łatwiej bedzie jesli kazdy z was raz zadzowni do mnie w celu umowienia sie apropo legitki niz gdy ja bede dzwonić do wszytskich zatem mój tel 725007607, mój mail: olastenclova@gmail.com
Nowy użytkownik
o